Szűrés

A(z) okos otthon kulcsszót tartalmazó cikkek

Európában először Budapesten mutatta be prémium, környezetbarát háztartási gépeit az LG

2016. április 12. -

A fogyasztók iránti elkötelezettségét demonstrálta Budapesten, az InnoFest Europe 2016 elnevezésű rendezvényén az LG Electronics (LG). A koreai vállalat rendezvényén a rendkívül kompetitívnek számító európai piacot megcélzó legújabb háztartási gépeit mutatja be több mint kétszáz regionális üzleti és kiskereskedelemi partnerének, valamint az újságíróknak, április 10-12. között a Bálnában.

Tovább

„Okos Otthon” a Cordia-tól

2016. március 23. -

Egyedi, kimondottan a cég számára tervezett otthon-automatizálási megoldásokkal látja el újonnan fejlesztett lakásait a Cordia Magyarország. Ezekben a lakásokban egy okos-eszközökre telepíthető alkalmazással lehet vezérelni szinte minden funkciót. 

Tovább

Az okosotthon piacon próbál szerencsét a Honor

2015. december 22. -

A Honor születésnapi ünnepségén bejelentette, hogy belép az intelligensháztartás-piacra. Emellewtt a gyártó a Honor 7 j verzióját és programozható okosgombjának legújabb változatát is bejelentette.

Tovább

Hangvezérelt okosotthon rendszert mutatott be az ABB

2015. szeptember 9. -

Az ABB a berlini IFA szakkiállításon mutatta be legújabb okosotthon rendszerét.  Az új free@home rendszer 60 funkciót vezérel és eseményvezérelt logika  alkalmazásával a folyamatok kombinálását is lehetővé teszi.

Tovább